Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
emre oran
emre oran

ABLANNE

Yorum

ABLANNE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

160

Okunma

ABLANNE

Ablam Yeşim Dokurel’e ithaf edilmiştir

ABLANNE

O benim gönlümün birtanesi
Anamın hediyesi, sanki iyilik perisi
Bana huzur verir herzaman sözleri
Birtanem, canım, Ablannemdir O....
Ne zaman üzülsem hep yanımda
Unuturum sıkıntımı onun yanında
Şefkatli yüzüyle güzel kalbiyle
Birtanem, canım, Ablannemdir O....
Ailemizin temel direğisin, çok iyi biliyorum
Üzerimde çok emeğin var seni çok seviyorum
İnşallah çok güzel olur kaderin; üzülme asla
Bir ömür aynı yastıkta uyuyun sevgili kocanla...
22/10/2015

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ablanne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ablanne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ABLANNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL