Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
evren ve ben
evren ve ben

DAYANAMIYORUM BU HALİNE ARKADAŞ

Yorum

DAYANAMIYORUM BU HALİNE ARKADAŞ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

115

Okunma

DAYANAMIYORUM BU HALİNE ARKADAŞ

DAYANAMIYORUM BU HALİNE ARKADAŞ
ŞUNU BİLKİ ARKADAŞ
YALNIZ SEN DEĞİLSİN DERTLİ
HERKESİN BİR DERDİ
VAR KENDİNE GÖRE
BU DÜNYANIN DERDİ
, HAYATIN ÇİLESİ BİTMEZ
HAYAT ACIDA OLSADA
ZALİM KULLAR VAR OLSADA
HER NE OLURSA OLSUN
ACI HAYATA ZALİM KULLARA
KARŞI DİM DİK OL
GÖZLERİNDEKİ YAŞLAR DİNSİN ARTIK
DÜNÜ DEĞİL BU GÜNÜ YARINI DÜŞÜN
GEÇİP GİDEN YILLAR
GENÇLİĞİN BİR DAHA GERİ GELMEZ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dayanamıyorum bu haline arkadaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dayanamıyorum bu haline arkadaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAYANAMIYORUM BU HALİNE ARKADAŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL