Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barbor
barbor

KARTVİZİTSİZLEŞMEK

Yorum

KARTVİZİTSİZLEŞMEK

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

109

Okunma

KARTVİZİTSİZLEŞMEK



Bir fıçının
içinde
güneşlenirken
karşısına geçip
dile benden
ne dilersen
diyen İskender’e
iki adım yana
çekilde
güneşimi
kapama
diyen
Diogenes kadar
az şeye
sahip olmalı
insan
kaybolmuş
insanlar
ofisinde
belki de
aramızdan
en zenginimiz
ucunda hazinelerin
olduğu
bir mayın tarlasında
yürümektense
bir bahar sabahı
çiçeklerin
içinden
kendi
yönünü
güneşe
çevirmektir
dünyanın eksen
eğikliği
işte bu
açı değil midir ?


İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kartvizitsizleşmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kartvizitsizleşmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARTVİZİTSİZLEŞMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL