Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
celal bahar
celal bahar

BAZI ŞEYLER VARDIR

Yorum

BAZI ŞEYLER VARDIR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

161

Okunma

BAZI ŞEYLER VARDIR

Bazı şeyler vardır...
Göz görse kör olur,
Kulak duysa sağır.
Ten dokunsa ateş olur,
Can dokunsa kül.

Bazı şeyler vardır...
Dil konuşsa suç olur,
Gönül sussa güç.
Söylesen uymazlar,
Sözlemesen duymazlar.

Bazı şeyler vardır...
Anlatmaya kalksan anlatılmaz,
Anlamaya kalksan anlaşılmaz.
Mana ararsın bulunmaz,
Yok sayarsın sayılmaz.
Sır vardır aşikar olmaz.

Bazı şeyler vardır...
Feryattır işitilmez,
Gözyaşıdır silinmez,
Acıdır çekilmez,
Yine de vazgeçilmez.

Bir de sen varsın...
Yapma der yaparsın,
Gitme der gidersin,
Elini uzatır tutmaz,
Yaklaşşam yerinde durmazsın.
Her yanında ben varken,
Bana ihtiyaç duymazsın.

Celal Bahar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bazı şeyler vardır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bazı şeyler vardır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAZI ŞEYLER VARDIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL