Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hilmi Arsoy
Hilmi Arsoy

uyudun mu ..

Yorum

uyudun mu ..

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

215

Okunma

uyudun mu  ..

uyudun mu ..



kalbe uzanan yol gibi akşam
maviyi seçmiş renklerine
uzaklarda alıp götüren şarkımızın sesi
boyun bükmüş vazosunda
bir masum kır menekşesi
efkar almış kalbi eline
oya gibi sevgi işliyor gönüle
sözler darda sevdiğim
uykusu gelmeden şiirlerin
söylemeliyim
gece gözlerin kadar mavi ve güzel
kıpır kıpır gönül
en güzeli seni düşünmek
ufkuma koşuyorsun açılmış kolların
uzansam öpülecek kırmızı dudakların

sallanıyor ucunda yıldızlar yaprakların
hasret ayazı vurmuş
kırağı düşmüş bu şehrin kıyılarına
birazdan dağlarına karlar yağar memleketimin
denizin en mehtaplısına taşıyor
aklımda gözlerin
üşüyorum yokluğun soğuk
ah şu uzaklar
peşine takılmalı martıların
tan vakti uykuya direnirken gözler
güneş çıkıyor yavaşça yatağından
uzanamıyorum yetişmiyor soluğun
ve yanağımı öpüyor
balkon kenarından yokluğun..

hilmi arsoy - tekirdağ 03.04.25

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uyudun mu .. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uyudun mu .. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
uyudun mu .. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL