Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Adem önal
Adem önal

Beni bana anlat

Yorum

Beni bana anlat

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

63

Okunma

Beni bana anlat

Bir kalem al eline
sendeki beni yaz
İster karala
İster yarala
Ama sadece beni yaz
Söyleyemediklerini
Söyle
Diyemediklerini de
Beni bana anlat
Yalansız
Dolansız
Anlat beni bana

Bendeki sen
Bir Umman deniz
Bir tomurcuk
Bir filiz
Ne gece
Ne gündüz
Bir düş
Bir rüya
Ama ölümsüz

Öyle birşey’ki
Anlatsam
Anlatamam
Söylesem
Söyleyemem
Ne bir şarkı bu
Ne bir şiir
Sen içimde akan
Koca bir nehir
Koca bir nehir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beni bana anlat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni bana anlat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni bana anlat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ