Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Asit__
Asit__

YÜZÜN DE SOĞUK

Yorum

YÜZÜN DE SOĞUK

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

306

Okunma

YÜZÜN DE SOĞUK

YÜZÜN DE SOĞUK

Ne kadar yabancısın
Ne kadar uzak
Yakışmıyorsun hiçbir yere
Yakıştıramam ben de
Asla kendime

Adın soğuk
Soğuksun kendin de
Yüzün de soğuk
Yüzün de...

Kaçış yok
Bir gün karşılaşacağız
Kucaklaşacağız seninle
Doya doya hem de

Saracak kolların beni de
Ve parmakların
Nefesimde…

Ey ölüm
Yüzün soğuk olsa bile
Biliyorum ki huzur senin
Sıcacık ellerinde

Sonunda nihayetinde
Ve ey ölüm !
Sen de ölmüş olacaksın bil ki
Ben öldüğümde

Tekin Çakır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yüzün de soğuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüzün de soğuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜZÜN DE SOĞUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL