Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
karbulutu
karbulutu

Ne farkımız var tasması yok köpekten

Yorum

Ne farkımız var tasması yok köpekten

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

978

Okunma

Ne farkımız var tasması yok köpekten

Parasızlık canıma tak etti
en sadık dostlarımda bir bir giiti
yokluk anasız kuzuyu meletti
Peygamber pazarlığımı bu
Ne demekti

Çalışsam gündüz gece
Çok kazanırsın deme bana
Bir yanı kabuk bir yanı lahana
Üçüncü sınıf vatandaş
Köle demekti

Ne farkımız var tasması yok köpekten
Bıktım artık bıktım ulan
Umudu beklemekten
Aynı organlara sahipten af dilemekten
Kına getirdi
Utanıyorum
Memlekete, memleket demekten

Ah ulan para
Düşünce anlıyor insan dara
Yoktur vefası..
Yaktıkça şam yosması sigara
Ne aşk kalır ne muhtıra
İnsanı iki şey bekliyor
Ya kefen
Ya ağa.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne farkımız var tasması yok köpekten Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne farkımız var tasması yok köpekten şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne farkımız var tasması yok köpekten şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
23.10.2008 20:51:00
Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL