Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yahya bozkuş
yahya bozkuş

Arsız Gönül Çelme Takarken Yüreğime

Yorum

Arsız Gönül Çelme Takarken Yüreğime

( 1 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

195

Okunma

Arsız Gönül Çelme Takarken Yüreğime

Arsız gönül çelme takarken yüreğime
Tedavisi olmayan hastalığımsın
Bırakamadığım tiryakiliğimde
Tabakamda sarı tütünümsün
Olmazsa olmazım alışkanlığım

Her zaman sevemezmiş insan
Haddimi aşamazken ey gönül ileri gitme

Kararsız daldan dala konarım
İçimde söz dinlemez bir deli var
Kalbimdeki meydana oturmuş
Hoyratça çadır kurmuş
Sanki tuz basmış biber sürmüş yüreğime

Arsız gönlüm çelme takarken yüreğime
Bir alem doğar sensiz içime
Yel kovan misali dönerim saat kadranında
Türlü ateşlerde yanar yüreğim
Zihnimde hatıralar
Son şeklini alır bulutlar
Sana olan randevumu hatırlarım
Dilimin ucunda diyeceklerim kalır
Kımıldar içimde akşam Güneşinin gidişi
Arsız gönlüm çelme takar yüreğime...

Yahya Bozkuş
4 ocak 2024







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Arsız gönül çelme takarken yüreğime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arsız gönül çelme takarken yüreğime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arsız Gönül Çelme Takarken Yüreğime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL