Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
evren ve ben
evren ve ben

ÜSTÜM BAŞIM YIRTIK PIRTIK

Yorum

ÜSTÜM BAŞIM YIRTIK PIRTIK

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

103

Okunma

ÜSTÜM BAŞIM YIRTIK PIRTIK

BİR MASKENİN ARDINA SAKLANIP AKAN GÖZ
YAŞLARIMI GİZLEMEK İSTERDİM
HAYATIN İÇİNDE NE VARIM NE YOKUM
ADETA BİLİNMEZ BİR ALEMİN ,İÇİNDEYİM
ÜSTÜM BAŞIM YIRTIK PIRTIK
PAÇAVRA İÇENDE
HAVA BUZ GİBİ SOĞUK
LAPA LAPA KAR YAĞIYOR
BİR TAS ÇORBAYA HASRETİM
BAŞIMI SOKACAK BİR YERİM YOK
DONMAK ÜZEREYİM GECENİN BİR VAKTİNDE
BELKİDE SON SANİYELERİMİ YAŞIYORUM

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üstüm başım yırtık pırtık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üstüm başım yırtık pırtık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜSTÜM BAŞIM YIRTIK PIRTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL