Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
Bahri Güven
Bahri Güven

EMANETİN DURUR BENDE

Yorum

EMANETİN DURUR BENDE

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

158

Okunma

EMANETİN DURUR BENDE


YÜREĞİMDE GÜLÜŞÜN DURUR HALA
YOLUN DÜŞERSE, BİR ARA
EMANETİM KALMASIN SENDE DİYORSAN
YA GEL AL,YA TEKRARLA.

HASTANE KOKUSU İLE YAŞLANDIM YILLARCA
GÜLŞENE HASRET KALDI GÖZLERİM.
YOLUN DÜŞERSE BU YANA
BİR DE ZİHNİMDE ASILI KALSIN SÖZLERİN.

SANA YENİ ŞİİRLER YAZDIM
OKURUM YOLUN DÜŞERSE BU YANA.
VİRGÜLÜ BEN KOYDUM
NOKTASI SENDEN YANA.

BAHRİ GÜVEN 27.O2.2025

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Emanetin durur bende Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emanetin durur bende şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EMANETİN DURUR BENDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL