Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ısmahan çeribaşı
ısmahan çeribaşı

Zarar ziyan...

Yorum

Zarar ziyan...

( 5 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

199

Okunma

Zarar ziyan...

Zarar ziyan...

Aradığımı buldum sandım, bulduğum zarar ziyan...
Bir nefeslik can imiş, düşmanı içinde barındıran...
Ne ektiysem dünya bahçesinde tarumar, meğer asolan seni okumak, yazmakmış...
Kalemim elinde sen yaz hükmü diye
Bırak ölmüşe çare aramayı, yeniden doğmuşlar önünde...
Bende hiçlik var, süngümü dik diye...
Daha aramam, aradığım zarar ziyan.
İki metrelik bir kefen, boş bir mezar beni doyuran...
Verdiğin kitaplar ezanla sela arasında,
Daha aramam aradığım zarar ziyan...
Bir nefeslik can imiş, düşmanı içinde barındıran...
🔥 Ismahan çeribaşı 🔥

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Zarar ziyan... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zarar ziyan... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zarar ziyan... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hayalleryumağı
Hayalleryumağı, @hayalleryumagi
21.2.2025 23:49:29
5 puan verdi
Süper
Özenle okudum
Tebrikler
Esenlikler dilerim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL