Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

DUYAN YOK.

Yorum

DUYAN YOK.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

125

Okunma

DUYAN YOK.

DUYAN YOK.


Birisi sesimi duyarsa eğer.
Atatürk bana gerçek rehber.
Hiç alamıyoruz iyi bir haber.
Söylerim sesimi duyan yok.


Haksızlık acı perişan oldum.
Kerem oldum ateşte yandım.
Dost dedim sonra yanıldım.
Söylerim sesimi duyan yok.


Kitaplar yazdım kimse almadı.
Emekçi yoksulu duyan olmadı.
Dosta kimseye güven kalmadı.
Söylerim sesimi duyan yok.


Fehmi.
Yoksulla fakirlerin elini tuttum.
İyilikler yaptım belamı buldum.
Yaza yaza hayattan yoruldum..
Söylerim sesimi duyan yok.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Duyan yok. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duyan yok. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUYAN YOK. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL