Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

CEHENNEM ÇİÇEKLERİ

Yorum

CEHENNEM ÇİÇEKLERİ

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

141

Okunma

CEHENNEM ÇİÇEKLERİ


Mezarımda
Da
Rahat
Yok bana
Üstümde
Şeytan çiçekleri
Altımda
Cehennemler


Boşuna
Boşuna
Göz yaşlarımla
Cennet yaratma
İsteklerim
Düşlerim paramparça
Mazim
Lanetler içinde

Kan solunurmuş...





03 şubat 2025
MERSİN isaat=22.40

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cehennem çiçekleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cehennem çiçekleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CEHENNEM ÇİÇEKLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL