Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Umut DOĞUER
Umut DOĞUER

Bir kadını sevdim!

Yorum

Bir kadını sevdim!

0

Yorum

10

Beğeni

0,0

Puan

284

Okunma

Bir kadını sevdim!

Bir kadını sevdim ben
Bakışı ayın ışığından ve ve sevdâ rengindendi gözleri,
Hazan akşamlarının hüznü sinmişti sesine.
Elleri bir başka sıcaktı, kalbi başka,
Bakışları, imkânsız düşlere çağırırdı beni
Ve dudakları aşka..

Gülüşünde, gülünce açan güneşler gizliydi
Ve parmaklarında cemreler ki
Baharlar düşürürdü değdiği yere...
Gelişi yaşamdı, umuttu, mutluluktu,
Gidişiyse ecel...

Susarken, şiirler okurdum gözlerinden,
Konuşunca şarkılar dinlerdim,
Beni alır, bir yerlere götürürdü ki o şarkılar,
Düşler kadar güzel...

Aşkla dolu yüreği âşıktı aşka,
Bir kadını sevdim ben
Bakışı ay ışığından, gözleri sevdâ renginden Ve sevgisi bambaşka...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir kadını sevdim! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir kadını sevdim! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir kadını sevdim! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL