Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991
@kucuksaircanyurek1991

HAYAT YORDU BENİ BENDE YORULDUM

28 Ocak 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

HAYAT YORDU BENİ BENDE YORULDUM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

51

Okunma

HAYAT YORDU BENİ BENDE YORULDUM

HAYAT YORDU BENİ BENDE YORULDUM

HAYAT YORDU BENİ BENDE YORULDUM

Ne dersem bilemedim bu dünyaya
Koştum hayat peşinden baya
Uyandım gördüm boşuna rüya
Hayat yordu beni bende yoruldum

Benim için güller açardı hani
Benim diyarım ezelden fani
Sevememki yalanci dünya seni
Dünya yordu beni bende yoruldum

Can yüreğim melil verdi mevlaya
El içinde gülmez bu dünya
Yüzümün karası çıkar ortaya
Hayat üzdü beni bende yoruldum

Feydası olmaz bu can verene kadar
Ölüm gözün açmiş bizleri arar
Azrail gelmiş adımızı sorar
Hayat bitirdi beni bende yoruldum

küçük şair can yürek

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayat yordu beni bende yoruldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat yordu beni bende yoruldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT YORDU BENİ BENDE YORULDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ