Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
erhantigli
erhantigli

Şu işe bak şu işe

Yorum

Şu işe bak şu işe

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

141

Okunma

Şu işe bak şu işe

ŞU İŞE BAK ŞU İŞE!
Vatandaşın soyulması
dilber sanatçıların(!) soyunması kadar ses getirmiyor
el üstünde tutuluyor soyunanlar ve soyanlar
soyunanların göğsü bacağı kadar para etmiyor
köylünün alın teri dökerek yetiştirdiği
sebzesi, armudu, üzümü, elması

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Şu işe bak şu işe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şu işe bak şu işe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şu işe bak şu işe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA, @abdulkerimkaya
27.1.2025 11:00:58
kutluyorum Üstadım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL