Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
YALNIZLIKLAR_ŞAİRİ
YALNIZLIKLAR_ŞAİRİ

HER ŞEY SANA HARAM ZIKKIM OLSUN

Yorum

HER ŞEY SANA HARAM ZIKKIM OLSUN

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

169

Okunma

HER ŞEY SANA HARAM ZIKKIM OLSUN

Sana verdiğim onca yıla rağmen.
Akıttığım damla damla göz yaşı.
Onca verdiğim emeğe rağmen.
İnsan olmayışına gecen zamana.

Dayan dayana bildiğin kadar.
Bir gün elbet gelip çatacak ansızın.
Senin beni nasılda yorduğun gibi.
Seni de yoracak bir gün hayat.

Güvenip ardına sakladığın anan.
Bir gün kara toprak olup gidecek.
Bana ne yaşattıysanız bu dünyada çekin.
Dünya başına yıkılsın altında kal’ki.


Gel gör ki ne yaşattıysanız bu dünyada.
Yaşa ve gör ki bende göreyim.
Sabredip şükrettim görüyorum ben.
Her şey sana haram zıkkım olsun.
Bunu göreyim bu dünyada yeter bana.


YALNIZLIKLAR_ŞAİRİ
30.05.2024
PERŞEMBE
01:34

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Her şey sana haram zıkkım olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şey sana haram zıkkım olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER ŞEY SANA HARAM ZIKKIM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL