Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis
erhantigli
erhantigli
@erhantigli

Yağ yağmur yağ

11 Ocak 2025 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Yağ yağmur yağ

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

113

Okunma

Yağ yağmur yağ

Yağ yağmur yağ
bozulsun kafası örümceklilerin kurduğu ağ
bencillik toz duman olsun
özverimiz olsun dağ
Yağ yağmur yağ
gönüldeşlerle kurulsun bağ
ağzımız bal olsun, dilimiz yağ
yeşersin seven sevilenlerin gönlü
sararıp solmasın insanlığın gülü
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yağ yağmur yağ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağ yağmur yağ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağ yağmur yağ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
11.1.2025 12:08:53
Bir kaç gün aradan sonra, tekrar merhaba
Güzel bir eser okuduk yine değerli kaleminizden
Kutladım yürekten, yalansız ve riyasız
Allah'a emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ