Ey tanrısal imparator, eğer sana engel teşkil ediyorsam, ölüm kararımı verebilirsin, yalnız beni ölümle tehdit etme, çünkü ölümden korktuğum yok. petronius
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ
@hasancapraz

PARFÜM KOKUSU

10 Ocak 2025 Cuma
Yorum Yaz

PARFÜM KOKUSU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

46

Okunma

PARFÜM KOKUSU


Girdapların
Ayakları
Ezmeyecekti
İnsanları..!

Kalbin
Derinliğine
Tutkular
Yerleşecekti...


Taze
Duygularımda ki
Parfüm kokusu
Senindir
Ey sevgili
Tutku kalıntılarım
Mazimin ışığıdır




10 aralık 2022
Saat;11.05
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Parfüm kokusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Parfüm kokusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PARFÜM KOKUSU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ