Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
FARUK TEZEL
FARUK TEZEL

Seyir Defteri

Yorum

Seyir Defteri

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

144

Okunma

Seyir Defteri


Seyir defterinden çıkar adımı
Ben yokum bu seferde kaptan
Taşımaz yüreğim bu yolculuğu
Yorgun düştü dalgalarla boğuşmaktan
Demir atıp kalmaktır muradım
Sakin sularında huzur denizinin

Incisini bırakmış istiridye kabukları dolu bir sahilde
Martıların çılgın dansı eşlik etsin
Düşünce girdabında boğulmuş ruhuma
Özlem dolu gönlüm yıkansın
Denizin mutedil dalgalarıyla
Kemancı yengeçler serenat yapsın
Dalgaların ritmi ile geçerken hatıralar
Caretta caretta ağırlığıyla
Ufka dalmış gözlerimin önünden
Turkuaz sulara karışsın gözümden süzülen

Seyir defterinden çıkar adımı kaptan
Sen aç yelkenlerini farklı sulara
Yorgun yüreğim vursun kıyılara
Unut beni kaptan
Yokum bu seferde

Faruk Tezel
28.12.2024

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seyir defteri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seyir defteri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seyir Defteri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL