Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
erkişi
erkişi

Her tarafımız virüs

Yorum

Her tarafımız virüs

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

150

Okunma

Her tarafımız virüs

Bir yerde hata yaptık,
Virüsü nerden kaptık,
Değerlerimiz maneviyatımızı,
Kopardık ince telini,
Vurulduk zincirlere,
Bir türlü kıramadık,
Dört bir yanımız gaflet,
Bakışlarımız öfke dolu,
Ben dedik başka bilmedik
Soldu gülen yüzlerimiz,
Gül bahçemizde,
Cirit atan baykuşlar,
Sevmeyi sevilmeyi beceremedik,
Hayatımız hem sanal hemde yalan,
Her şey açık ayan beyan,
Mahrem açık ortada,
Yürürken ah edip ağlıyor,
Bu akıbetin önüne geçemedik
Çok geç kaldık ne yapsak,
Ağrılarımız geçmiyor,
Hakikat yüreğimiz kan ağlıyor,
Savrulduk sağa sola,
Yukarıya aşağıya,
Bir türlü dengeyi kuramdık.........omyldz

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Her tarafımız virüs Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her tarafımız virüs şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her tarafımız virüs şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL