Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
asilkan
asilkan

SON PİŞMANLIK

Yorum

SON PİŞMANLIK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

876

Okunma

SON PİŞMANLIK

Gecenin birinde semada
Yıldızlar gibi çoğalacağız
Gözlerimiz parlatacak Dünya’yı
O gün Dünya daha güzel olacak
Çünkü,kimse kirletmeyecek
Yıkmayacak, küfretmeyecek
Sadece semadan gizli gizli
Yeryüzündeki güzelliği
Birileri hep izleyecek...
Pişman olacaklar, üzülecekler
Gün geçtikçe akıllarını yitirecekler
Neleri kaybettiklerini anlayacaklar ama
zaman onlar için çoktan durmuş olacak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son pişmanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son pişmanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON PİŞMANLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL