Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ih
ihsan özgün

geçmez oldu

Yorum

geçmez oldu

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

354

Okunma

geçmez oldu


aylar geçti, yıllar geçti
geçmez oldu benim derdim
ben feleğe ne ettim ki
geçmez oldu benim derdim

dost dost dedim paralandım
şarha şarha yaralandım
hep horlanıp karalandım
geçmez oldu benim derdim

yücelerden medet umdum
umduğuma pişman oldum
gidişattan sual sordum
geçmez oldu benim derdim

etme bibaht boşa feryat
gelecek gün dünden berbat
kahpe felek sana heyhat
geçmez oldu benim derdim

ihsan özgün




































Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geçmez oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçmez oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
geçmez oldu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL