Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Endişenin Gölgesi

Yorum

Endişenin Gölgesi

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

184

Okunma

Endişenin Gölgesi

Sırtımda sessiz bir kış, ufkumda soluk bir yaz,
Gözlerimde yarınsız düşlerin ince sızı,
Her gün yeniden başlayan bu derin yolculuk,
Her adımda biraz daha kararan bir ayaz.

Bir gün gelir de bu ayaz içimi buz keser,
Bir gün gelir de bu kış baharımı eritir;
Bir gün gelir de bu yaz sessizce tükenir,
Bir gün gelir de bu yol beni karanlığa çeker.

O zaman kim sarar beni, kim kurtarır derdimi?
O zaman kim taşır bu ağır yükü, kederimi?
O zaman ne anlamı kalır geçmişin, umutların?
O zaman ne tadı olur hayatın, sevdaların?

Ah, bu endişe, bu endişe, bu endişe...
Bir gün gelir de beni susturur, susarsa...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Endişenin gölgesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Endişenin gölgesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Endişenin Gölgesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL