tuttuğum yol ilk başta beni gülünç etti; eğer sonuna kadar dayanabilseydim yüceltirdi... Rousseau
F A Özgün
F A Özgün
@faozgun

SEN HİÇ SEVMEDİN Kİ (399.)

4 Aralık 2024 Çarşamba
Yorum Yaz

SEN HİÇ SEVMEDİN Kİ (399.)

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

76

Okunma

SEN HİÇ SEVMEDİN Kİ (399.)

SEN HİÇ SEVMEDİN Kİ (399.)


Hasretin bağrımı yaktı derinden
Müzmin yaralarım kanıyor inan
Gelmedin hicranla çağlayıp durdum
Gözlerim yollarda kaldı bu gece

Yıllar hızla geçti ardı ardına
Bekletme ne olur kalma hazana
Vakit yaklaşıyor o meçhul sona
Öldürmek mi derdin doymadım sana

Söylediğin şarkılar kulaklarımda
İlk busenin tadı dudaklarımda.
Mutluluk gözyaşları yanaklarımda
Beni anlamazsın hiç sevmedin ki


Fatma Ayten Özgün
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen hiç sevmedin ki (399.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen hiç sevmedin ki (399.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN HİÇ SEVMEDİN Kİ (399.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ