Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
byirfan
byirfan

OLMAZ ( GÜNAHLARIN )

Yorum

OLMAZ ( GÜNAHLARIN )

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

174

Okunma

OLMAZ ( GÜNAHLARIN )

hayatın seni getireceği yerleri
bir gün anlarsın,
Seni sevenlerin ahlarını biriktirip
Bir köşede tutmakla gülüp eglenmenin
Tadınada varamaz sın
Hayat var olanı yok etmekte tecrübelidir
Sen silip attıkça,yazgına eklenir günahlar
topyekün...
umrunda olmayan ne varsa
Çıkar karşına ansızın,gece vakti girer koynuna
Günahların
Islanır gözlerin kendi denizinde bogulur
kalırsın öylece
Yastıklara dert yanar,sabahına küfreder
Gecelerine sitemle dert yansanda affetmez
Seni elinle işlediğin günahlar
bozguna uğrarsın,kendi çöplügünde
Bana bişey olmaz dediğin dağların gölgesinde
Avlanırsın haberin bile olmaz ....
sıratın keskinligi,aklına gelir
susarsın
Günahlarının bedelidir ödersin
cehennemi dünyada yaşarsın
zehir zemberek döner durursun oldugun yerde
duyanın görenin olmaz....

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmaz ( günahların ) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmaz ( günahların ) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLMAZ ( GÜNAHLARIN ) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL