Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

GÖZÜME BAKARAK SELAM VERMEDİN

Yorum

GÖZÜME BAKARAK SELAM VERMEDİN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

112

Okunma

GÖZÜME BAKARAK SELAM VERMEDİN

GÖZÜME BAKARAK SELAM VERMEDİN

Ben sana yar gözüyle baktım
Gözüme bakarak selam vermedin
Ben senin için kendimi yaktım
Gözüme bakarak selam demedin

Bir selamla yoluma vardım
Senin için kendime darıldım
Seven can içinde bir adamım
Gözüme bakarak bir söz etmedin

Durdu ateşin sönmeye sen gel
Ölürsem mezarıma sen gel
Yaşarken öldürmeye sen gel
Mezarıma gelip bir dua etmedin

Mevladan yana kullandım özümü
Onun için tuttum ben hep sözümü
Soldurdun genç yaşta gülümü
Gülümü korklarak selam vermedin

küçük şair can yürek

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözüme bakarak selam vermedin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözüme bakarak selam vermedin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZÜME BAKARAK SELAM VERMEDİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL