Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ra
Rabia TAŞDEMİR

YIKILDI YİNE

Yorum

YIKILDI YİNE

( 5 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

153

Okunma

YIKILDI YİNE

YIKILDI YİNE
gün olur sorarsan üzgün halimi
Göğsüme bir hançer sokuldu yine
Tutmak istiyorsan eğer elimi
Gerek yok belimde büküldü yine

İsteklerim asla gerçek olmadi
Mutluluk kapımı gelip çalmadı
Başka sevdalarla yerin dolmadı
Kalbim ta yerinden söküldü yine

Hayatımda dert ortağı bulmadım
Senden sonra neşe dolup gülmedim
Çagırmıstın kahır ettim gelmedim
Yolmadan saçlarım döküldü yine

Aşkın şarabını yeksiz içince
Gönlüm alev aldı serden geçince
Sızlayan yaralar kaldı içinde
İçimde cehennem yakıldı yine

HİLALİ der riya katmam sözüme
Hasretinden engi indi gözüme
Son resmini süre süre yüzüme
Bütün hayallerim yıkıldı yine
Hamitli HİLÂLİ Rabia Saylam TAŞDEMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yıkıldı yine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıkıldı yine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YIKILDI YİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL