Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

PES ETMEK YOK

Yorum

PES ETMEK YOK

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

118

Okunma

PES ETMEK YOK



Sağlam dallara sarılırım
Çabuk pes edenlere kırılırım
Dünyanın yüküne dayanırım
İnancımı güzelleştirir renklerimmm





17 Kasım 2024
Saat;11.05

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Pes etmek yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pes etmek yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PES ETMEK YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL