İki şey insanı çileden çıkarır; söylenecek yerde ağız açmamak; susulacak yerde lakırdı etmek. sadi
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

BEN AŞKSIZ SEVDÂSIZ KALSAM ÖMRÜMDE

Yorum

BEN AŞKSIZ SEVDÂSIZ KALSAM ÖMRÜMDE

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

201

Okunma

BEN AŞKSIZ SEVDÂSIZ KALSAM ÖMRÜMDE

BEN AŞKSIZ SEVDÂSIZ KALSAM ÖMRÜMDE

Ben aşksız sevdâsız kalsam ömrümde
Mecnûn olmam asla gönül yoluna
Sen gül olsan her gün açsan gülşende
Bülbülün olup da konmam dalına

Sabâhın yelleri esse adını
Hayâlin kurmakla bulsam tadını
Dünyânın en güzel olsan kadını
Koluma takıp da almam kapıma

Yollarda karşıma geçip yalvarsan
Yüzüme bakıp da sel sel ağlasan
İçinde sevgiyle aşkla çağlasan
Gül olsan seni ben dikmem bağıma

Turgay Kurtgün 10 / 11 / 2024

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben aşksız sevdâsız kalsam ömrümde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben aşksız sevdâsız kalsam ömrümde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN AŞKSIZ SEVDÂSIZ KALSAM ÖMRÜMDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL