Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

BİR BİR DAHA İKİ EDERMİŞ

Yorum

BİR BİR DAHA İKİ EDERMİŞ

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

227

Okunma

BİR BİR DAHA İKİ EDERMİŞ

BİR BİR DAHA İKİ EDERMİŞ



ve işte akşam,
ağrısı sırtında yamalı bohça,
ne yana dönsem,
gözlerimde çukura çukur,

ağlamakta,
yanmakta,
sönmüş volkanda,
akıp gidiyor,

ve işte akşam,
karanlık sularında,
bir göçebe kuş,
mevsimi geçmiş bir kahır,

yansa da,
dağılsa da,
yıldız yıldız saçılsa da,
vurgun yemiştir bir kere,

bir bir daha iki edermiş,
hangi gün,
hangi zaman da,
ellerim de eksik birler, her biri birincilikte bir numara…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir bir daha iki edermiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bir daha iki edermiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR BİR DAHA İKİ EDERMİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL