Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ismail karaosmanoğlu
ismail karaosmanoğlu

ÇAĞ VE İMTİHAN

Yorum

ÇAĞ VE İMTİHAN

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

243

Okunma

ÇAĞ VE İMTİHAN

ÇAĞ VE İMTİHAN

ÇAĞ VE İMTİHAN

A A Şiirleri ÇAĞ VE İMTİHAN

ÇAĞ VE İMTİHAN

Bir öyle bir böyle
oldu mu şimdi
durdun Tanrı huzuruna
uydun şeytan çağrısına

bir sağa yalpala bir sola
beşer şaşar demişler
adem babamız da şaştı
ama düzellti hemen

çağın ne kabahati var
insan aynı insan
şeytan aynı şeytan
bu büyük bir imtihan

kimse bahane aramasın
herkes Eşit bu sınavda
kimi kazanacak burda
kimisi de kaybedecek

ölümler ve dirimler
bir şey anlatmıyor mu sana
tövbe et artık nefsim
zaman kısalmakta artık

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 24.3.2016

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çağ ve imtihan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çağ ve imtihan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇAĞ VE İMTİHAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SELAMET99
SELAMET99, @selamet99
1.10.2024 21:59:12
5 puan verdi
Emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık üstadım güzel bir şiir tebrik ederim Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL