Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mhmtkrkrt
Mhmtkrkrt

ZAMANE MÜSLÜMAN

Yorum

ZAMANE MÜSLÜMAN

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

162

Okunma

ZAMANE MÜSLÜMAN

ZAMANE MÜSLÜMAN

Bir elmanın bedeli bu kadar mı ağır
Samimiyetsizlik diz boyu
İyi günde,herkes sofranda
Kış dayanınca nedense,herkes sağır

Ben nefsime kefil değilim diyen peygamberin
Benim kalbim temiz diye övünen ümmetiyiz.
Tüm pisliklerin yapar,şeytani bile sasirtiriz ama
Elhamdülillah Müslüman ve iyi niyetliyiz.

Namaz beş vakit, edep haya her zaman farz
Biz gibi mahlukatlara tüm musibetler az
Yeni nesil Müslümanlık işte,
Herşeye vaaz verir,ama kendi hiç birine uymaz

"MEHMET KARAKURT"

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zamane müslüman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zamane müslüman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAMANE MÜSLÜMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL