Ayrılık sabahı onlar yüklerini denk yaparlarken, ben yüzüme ebucehil karpuzu sıkılmış gibi (gözyaşları dökerek ağlıyor) idim... imriülkays
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA
@abdulkerimkaya

HEMEN KISASA KISAS, İDAM GETİRİLMELİ.

23 Eylül 2024 Pazartesi
Yorum Yaz

HEMEN KISASA KISAS, İDAM GETİRİLMELİ.

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

274

Okunma

HEMEN  KISASA KISAS, İDAM  GETİRİLMELİ.

HEMEN KISASA KISAS, İDAM GETİRİLMELİ.

bu cinayet den sonra hemen idam getirilmeli,
vicdan sahibi her Müslüman buna evet demeli,
hele bu milletin seçtiği vekiller buna evet demeli,
canice katledilen sanki kendi öz kızı gibi görmeli,
bu katil canileri idam sehpasında görsem demeli,
canilerin cezalandırılmasında ise ,öncülük etmeli,
bu Kısasa kısas bizleri yaratan Allah emri demeli.

ABDULKERİM KAYA.EMEKLİ VAİZ.23.09.20245.ANKARA.



Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hemen kısasa kısas, idam getirilmeli. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hemen kısasa kısas, idam getirilmeli. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEMEN KISASA KISAS, İDAM GETİRİLMELİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
23.9.2024 23:37:07
5 puan verdi
Ortalık canilerle dolu, kesinlikle idamın getirilmesi lazım.
Bunların hepsi kıyamet alameti, hiç hayırlı bir zamanda değiliz, maalesef vicdanlar körelmiş herkes yalanlarla yakayı kurtarma derdinde.
Duyarlı yüreğinize ve kaleminize sağlık diliyorum.
Dile getirdiğiniz için Allah râzı olsun, sağolun.
Masum yavrucağın mekânı cennettir inşallah 🤲
Sonsuz selam, duâ ve saygılarımla.
Allah'a emanet olun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ