Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

buldu beni ÖLÜM

Yorum

buldu beni ÖLÜM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

185

Okunma

buldu beni ÖLÜM

buldu beni ÖLÜM

BULDU ÖLÜM

Koşarak bir can peşinde
Dünyada beni buldu ölüm
Allah bilir yatarım nerde
Cihanda beni buldu ölüm

Umudum yoktur sabaha
Dualarım mevlaya
Bir yerde düşer banada
Yaşarken beni buldu ölüm

Gel dinle kardeş nasihati
Dua eyler seven seni
Dünya yer yutar bizleri
Dururken beni buldu ölüm

Şu havanı yağar yağmuru
Yerde olur çamuru
İnsanlar unutmaz onu
Konuşurken beni buldu ölüm

küçük şair can yürek

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Buldu beni ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Buldu beni ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
buldu beni ÖLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL