İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

DUA EDİYORUM SANA

Yorum

DUA EDİYORUM SANA

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

351

Okunma

DUA EDİYORUM SANA

DUA EDİYORUM SANA

DUA EDİYORUM SANA

El ayak elinde dururken
Dua ediyorum ben sana
Dünya yine dönerken
Dua ediyorum ben sana

Gel duaya dahil ol kardeş
Allah için dua edelim yoldaş
Ölümler yakındır yavaş yavaş
Dua ediyorum ben dostlara

Tek elde var hayır duası
Dua bekler kabirde anası
Bunu için gelir gider baba
Dua ediyorum ben ey analara

Dünya yurdu gerçek ahiret oldu
Nice bebekler gülmeden soldu
Bunu yapanlarda yine inanoğludu
Dua ediyorum ölen canlara

küçük şair can yürek

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dua ediyorum sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dua ediyorum sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUA EDİYORUM SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL