Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barbor
barbor

HİÇBİRİMİZİN BALIKLARI

Yorum

HİÇBİRİMİZİN BALIKLARI

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

290

Okunma

HİÇBİRİMİZİN BALIKLARI



Siz
bir balıkçı ağına
takıldıktan
sonra
tekneye
çekilen
palamut
sürüsünün
hep beraber
çektiği
acıyı nereden
bileceksiniz
siz hiç
on saniyeliğine
nefesinizi
tuttunuz mu
elbette
yiyiceksiniz
ama en azından
utanarak geçsin
boğazınızdan...


İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hiçbirimizin balıkları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiçbirimizin balıkları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇBİRİMİZİN BALIKLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL