Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MüslümAslan
MüslümAslan

Doğum Günüm

Yorum

Doğum Günüm

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

155

Okunma

Doğum Günüm

İşlenmedi hesabıma senelerim
gözlerimi sesinde açtım
tanıştığımız andı doğum günüm
yabani bir kuştu korkunun ıskaladığı ruhum
sadece ikliminde yaşarım

Kanatlı sırtımı kıtlık-kıranın hançeri
hasreti buruşturup attım kağıt misali
kucağında olsa bile başım
gecikmiş `yanlışlıkla`
koşmaktır sana ödevim

miskin dudaklarından dökülen denizim
üşüyüşün kardeşiydim saçlarınla örtündüm
alev esmerliğin gençliği
yer, göğün astarı
beni de senle bilecekler

Gözlerimi sesinde açtım
tanıştığımız andı doğum günüm


Müslüm Aslan

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Doğum günüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğum günüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Doğum Günüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL