Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

BEN BENİ ARAR ARAR BULAMAM

Yorum

BEN BENİ ARAR ARAR BULAMAM

( 5 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

223

Okunma

BEN BENİ ARAR ARAR BULAMAM

BEN BENİ ARAR ARAR BULAMAM



kimlik belkide benlik kimsesiz,
çok şey kaybettim,
kaybettikçe kaybettikçe aramayı bıraktım,
kimi kimden kendimi aynadan sorar oldum,

bu saatten sonra,
kayıtlara geçsem ne olur,
geçmesem ne olur,
ben beni bulamadıktan sonra,

işte bir sabah,
soyunmuş tüm ağrılarından,
benim aynama düşen karanlık bir gölge,
ben beni arar arar bulamam…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ben beni arar arar bulamam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben beni arar arar bulamam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BENİ ARAR ARAR BULAMAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
31.8.2024 17:33:04
Her kaybolduğunuzda yüreğinizin sesine kulak verin. Ancak orada bulursunuz tekrar kendinizi. Ve karamsarlık olmamalı bence. Her gün yarına gebe iken.

Tebrik ederim.

Selam ve Sevgilerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL