Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

SAÇLARIMDA ELLERİN TATLI GEZİNSİN

Yorum

SAÇLARIMDA ELLERİN TATLI GEZİNSİN

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

193

Okunma

SAÇLARIMDA ELLERİN TATLI GEZİNSİN

SAÇLARIMDA ELLERİN TATLI GEZİNSİN

Saçlarımda ellerin tatlı gezinsin
Gülüşüne martılar öyle özensin
Yaşamaya dünyamda sen tek nedensin
Ellerimi bırakma üşür yüreğim

İmzanı at sesinle kulaklarıma
Bir buseyle mühürle dudaklarınla
Mutluluk ol bu solgun yanaklarıma
Ellerimi bırakma üşür yüreğim

Bu gönlümde huzur ol gel gir kalbime
Ömürlerden ömür kat biten ömrüme
Bitmeyecek şarkı ol suskun dilime
Ellerimi bırakma üşür yüreğim

Turgay Kurtgün 20 / 08 / 2019

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Saçlarımda ellerin tatlı gezinsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saçlarımda ellerin tatlı gezinsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAÇLARIMDA ELLERİN TATLI GEZİNSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL