Hayata yeniden başlasaydım, saniyelerin nabzını tutardım. (dostoyevski)
Adem Eminoğlu
Adem Eminoğlu

Belli belirsiz

Yorum

Belli belirsiz

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

181

Okunma

Belli belirsiz

Uyku perde perde dolanır gözüme
Ne gündüzüm belli ne gecem belli
Sivri dilli kalem gelse sözüme
Ne satırım belli ne hecem belli

Şavkın bir ziyade versin nihâle
Ocak sönmez ataş çalar galebe
Bugün hüzünlü dünden ziyade
Ne kalanım belli ne giden belli


Harap oldu gönlümüzün sarayı
Kimse görmez yürekteki yarayı
Doldurup sundum muhabbet şarabı
Ne dökenim belli ne içen belli


Yobazla uğraşmak ömür törpüsü
Bulunmaz yüzünde haya örtüsü
Eminoğlu kurar gönül köprüsü
Ne gelenim belli ne geçen belli

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Belli belirsiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belli belirsiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belli belirsiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL