Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hikmet DURKUT
Hikmet DURKUT

Yürek Denen Organ

Yorum

Yürek Denen Organ

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

223

Okunma

Yürek Denen Organ

Yürek Denen Organ

Bütün ezalarım iflas etsede
Yürek denen organ durmuyor işte
Takvimler tükense ömür bitsede
Yürek denen organ durmuyor işte

Böbreğime kum birikse taş olsa
Duygularım göze gelse yaş olsa
Tüm bedenim yenilerek tuş olsa
Yürek denen organ durmuyor işte

Dizlerime romatizma oturdu
Yıllar benden çok şey alıp götürdü
Hasta edip yataklarda yatırdı
Yürek denen organ durmuyor işte

Diz gitti göz gitti kulak iflasta
Duygular derinde hayaller yasta
Organlarım yatak yorgan hep hasta
Yürek denen organ durmuyor işte

Hastalık tansiyon şekerim derken
Vücuduma hazan çöküyor erken
Tüm bedenim birer birer biterken
Yürek denen organ durmuyor işte

Hayrani seninde bitmiyor sözün
Bilmem ki ne zaman gülecek yüzün
Büryan olsa bağrın kavrulsa özün
Yürek denen organ durmuyor işte

Hikmet DURKUT

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yürek denen organ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek denen organ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yürek Denen Organ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL