Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
filamingo
filamingo
VİP ÜYE

HIR HIRSIZ HIRLI

Yorum

HIR HIRSIZ HIRLI

( 5 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

296

Okunma

HIR HIRSIZ HIRLI

Hır
Kavga dalaş hır çıkarmak
Hırsız
Başkasının malını çalan
Hırlı
Ve de kavga dalaş hır çıkarmamak

Hırsızlık sahibinin izni olmadan
Gizlice yada göz göre
Malını canını
Emeğin saygınlığını çalmak onun

Mal çalan hırsız
Can çalan katil
Emek çalan sömürgen
Saygınlık çalan iftiracı

Tüm suçlar tüm günahlar hırsızlık aslında

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Hır hırsız hırlı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hır hırsız hırlı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HIR HIRSIZ HIRLI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hıfzı Karaca
Hıfzı Karaca, @hifzikaraca
9.8.2024 03:41:09
5 puan verdi
Ömrü güzel olası Anadolu'm canı üstat; Yok bir birinden farkı...
Yüreğinize emeğinize sağlık.
Kavi66
Kavi66, @kavi661
8.8.2024 15:07:42
5 puan verdi
Duygunuza kaleminize sağlık kıymetli üstadim değerli eseri yazan yürege selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL