Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar çirkindir. eflatun
Muhammed Emin Aydın
Muhammed Emin Aydın

Masalların Son Bekçisi

Yorum

Masalların Son Bekçisi

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

273

Okunma

Masalların Son Bekçisi

Garip düşler atlasında,
Nöbettedir masalların son bekçisi
Bilmez nedir düşünce akışı.
Tanrısı şahit, helalinden otuz üç tam virgüldür maaşı...
Cahildir! Cahil olmasına
Lakin iyi bilir. Temizse kazandığı aşı,
Yazardan korunduğu kadardır masumların göz yaşı!
Çok güler bir ağacın yılanla intâk’ına
Gerçekten komiktir, oynar belindeki mintaka
Dolaşır, bir gecede 3 değil 28 farklı mıntıka
Geçit vermez heyecan diye göksel yaban avına...
Aşina değildir belki grimm masallarına
Ya da kırmızı başlıklı kıza.
Fakat asla kusur etmez atası Korkut’a
Korkmaz tepegözden, çinden, moğoldan... Büyük Asyada.
Kalsın der, kim korkarsa
Kanlı kıyamete, kurtla...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Masalların son bekçisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Masalların son bekçisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Masalların Son Bekçisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL