Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
etkin gs
etkin gs

Kanunlara Uyun

Yorum

Kanunlara Uyun

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

178

Okunma

Kanunlara Uyun

Kurallara uymaz insanoğlu
Atom gibi yıkar geçer
Ona heryer otoban
Basar gaza ölümüne gider

Parası var kendi godoş
Kanun düşünmez nonoş
Bak bir seni yakalarsam
Duman edecem kokoş

Giyindim Yunus polis elbisesi
Elimde bir balyoz çekiç
Sinyal vermeden döndü piç
Sinyalini kırdım acımadım hiç

Hatalımı solladın
Sol tekerini patlatırım
Seni fena yıpratırım
Hayatını karartırım

Kanunlara uyun
Kırmızıda durun
Cezam ağırdır duyun
Tımarhaneden kaçmış
Bir polis memuruyum

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kanunlara uyun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kanunlara uyun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kanunlara Uyun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL