Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

SAÇLARIN DALGA DALGA

Yorum

SAÇLARIN DALGA DALGA

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

8728

Okunma

SAÇLARIN DALGA DALGA

SAÇLARIN DALGA DALGA

Deli gibi sevdim de
Hiç oralı olmadın
Yüzlerce şiir yazdım
Üzerine almadın.

Yaradanım biliyor
Yalanım yok sözümde
Yıldızlar, Güneş ve Ay
Şahittir gök yüzünde.

Saçların dalga dalga
Andırıyor denizi
Ne yaptık ki kadere
Kavuşturmadı bizi.

İsmail MALATYA’nın
Biricik aşkı sensin
Bakışlarınla beni
Kerem, Mecnun edensin.

İSMAİL MALATYA 06/05/2024-PAZARTESİ-CİZRE

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Saçların dalga dalga Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saçların dalga dalga şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAÇLARIN DALGA DALGA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL