Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kaleminesintisi
kaleminesintisi

NİSAN YAĞMURU…

Yorum

NİSAN YAĞMURU…

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

573

Okunma

NİSAN YAĞMURU…

NİSAN YAĞMURU…

Ah be Sevdam…
Nisan sabahında estin,
baharım oldun gönlüme,
Söylermisin…
Nasıl bir duygusun sen böyle,
Sevda bulutu olup,
Sardın tüm bedenimi,
Yağmur olup düştün tenime,
Öyle bir düştün ki,
Damla damla düştün de,
Sel olup aktın gönlüme,
Nisan yağmurları gibi gözlerimden,
Süzülüp söküldün kirpiklerime
Susuz kalmış sevda çölümde,
Serap oldun, sevda oldun,
Baharımda açan, gül oldun
Çiçek oldun, sümbül oldun,
Yâr oldun..
Yâr oldun yüreğimde..
Gecemde ay, sabahımda güneş,
Gözlerimde akan yaş, Avuçlarımda duam oldun.
Nar-ı Aşkın ile, öyle bir yandı ki içim,
Nefesimde nefes, Yüreğimde can oldun.
“Sen ve ben” idik, bir olduk, biz olduk,
Hayy olup.. sır olduk..
Sır olduk sevdiğim.. Sır olduk…

Ayhan Özdemir
@kaleminesintisi

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Nisan yağmuru… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nisan yağmuru… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NİSAN YAĞMURU… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL