Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ibrahim Hündür
Ibrahim Hündür

Ey Nefis

Yorum

Ey Nefis

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

239

Okunma

Ey Nefis

Ey nefis sana bir diyeceğim var
Boş hayeller peşinde yorma beni
Seninle ticarette eylemem kar
Dost pazarında pula satma beni

Sen bana yad ol bende sana düşman
Seninle yol alan hep oldu pişman
Ayrılığa sebep çizgiyi aşman
Bundan böyle arayıp sorma beni

Sana sorsam hem ağayım hem paşa
Duran dağları ben yarattım haşa
Cürmüm kadar yer yakmam etme boşa
Kor alevli gözümde yakma beni

Ey nefis ayıralım yolumuzu
Seninle iyi görmem sonumuzu
Varsın dostlarım kırsın kolumuzu
Can dediğim canımla vurma beni

İbrahim HÜNDÜR
30mart2024

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ey nefis Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey nefis şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Nefis şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL