Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

UNUTMA

( 7 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

282

Okunma

UNUTMA

UNUTMA

Dünyaya güvenip aldanma sakın
Unutma döşünde kuş olduğunu
İnsan hep yalnızdır ölümse yakın
Unutma yaşında, boş olduğunu

Ellerin dizlerin tutmaz olunca
Uyutmaz geceler yatmaz olunca
Dilin lokmaları tatmaz olunca
Unutma aşında taş olduğunu

Bedenin uyuşur kırışır yüzün
Uzağı yakını seçemez gözün
Dinlemez kimseler artık hiç sözün
Unutma eşinde düş olduğunu

Yaşlılık insana büsbütün çile
Pişmanlık ve ahlar takılır dile
Geçer bahar yazlar geçmez ki ele
Unutma peşinde kış olduğunu

Sıkıca kilitle kalp fireğini
Yaradana haykır tüm dileğini
Boş sözlerle yorma hiç yüreğini
Unutma başında kaş olduğunu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Unutma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Suphi sekü
Suphi sekü, @suphiseku
27.8.2024 05:27:25
Şiir çok çok güzel. Ama görsel şiiri daha da ğüzelleşrirmiş.
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
24.3.2024 13:48:21
Yerinde bir hatırlatma güzeldi anlayana tabii, kaleminiz daim ilhamınız bol olsun. Saygılarımla nicelerine diyor esenlikler diliyorum. Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL